K Ü L D E T É S

A honlap létrejöttének célja Charles de Foucauld útjának, a Názáreti lelkiségnek ismertetése, a hozzá kapcsolódó magyar nyelvű irodalom összegyűjtése és elérhetővé tétele; idegen nyelvű irodalom fordítása; közösségek, programok, lelkigyakorlatok szervezése Károly testvér lelkiségében; információ adás
 


  K A P C S O L A T   Medgyessy László Emmánuel
  emmanuel@nazaret.hu
  Molnár László Simon
  simon@nazaret.hu

  LEVELEZŐLISTA
  A levelezőlistára fel lehet íratkozni
  egy e-mail küldésével a fenti címek
  egyikére.

  Csoportos e-mail küldése:
  foucauld@googlegroups.com

  A levelezőlista internetes címe:
  http://groups.google.com/group/foucauld
Názáret
Rejtett élet a világban - lelkiség Charles de Foucauld nyomdokain
   Hírek    Názáret    Történet    Írások    Közösség    Galéria    Könyvek   Linkek   Blog
 
      K ö z ö s s é g

Jesus Caritas imaközösségek

Jesus Caritas imaközösségek elindulását szeretnénk elősegíteni honlapunk révén. Imacsoportok elindulása várható a következő helyszíneken, ahol ismereteink szerint található legalább egy olyan érdeklődő személy, család vagy egyházmegyés pap, akik Boldog Károly testvér nyomán törekszenek élni a názáreti lelkiséget saját körülményeik között:

Budapest, XII. ker. Széll Kálmán tér, Bp. - Újpest, Gödöllő, Tar, Székesfehérvár, Mór, Tótvázsony, Tihany, Szabadszállás, Szeged, Debrecen, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Boldogkőváralja, Cserhátszentiván, Nyírbátor.

A Jézus Kistestvérei Női Szerzetesközösség havi programjai Budapest, IX. ker. Márton utca 1/B. alatti testvériségben ill. Vasadon,az Ifjúság útja 16. alatti katolikus kápolnában vannak. Érdeklődni lehet:
Jézus Kistestvérei: budapest@jezuskistestverei.hu, tel: 06-1-359-9755
Medgyessy László: emmanuel@nazaret.hu, tel: 06-30-610-8295

Ha valamelyik fenti településhez közel lakik és szeretné megismerni az ott élő testvért, aki(k) e lelkiségben éli hitét, kérem, jelentkezzen a következő elérhetőségen és segítünk, hogy a találkozás létrejöjjön és esetleg egy imacsoport is elindulhasson ott Önökkel.

Ha pedig (meg)ismer másokat, akik szintén Foucauld atya lelkiségét ismerik, szeretik, élik és érdeklődnek iránta, kérem, jelezze itt, hogy kapcsolatba léphessünk vele ill. más érdeklődőkkel összeismertethessük. Természetesen mindez csak a résztvevők beleegyezésével fog történni.

Mindkét esetben írjon vagy telefonáljon:
Medgyessy László: emmanuel@nazaret.hu, tel: 06-30-610-8295

A közvetítés nyomán további segítséget is adunk személyesen és a honlap révén a lelkiséggel és imacsoporttal kapcsolatban!
Szeretettel várjuk jelentkezésüket!